Rubbermat in uw kofferbak of laadruimte.

Plaats een rubber mat in uw kofferbak

Of u nu een wagen heeft met een kofferbak of een grotere laadruimte, het aanschaffen van een kofferbakmat in rubber is een goede toevoeging. Want deze mat zal ervoor zorgen dat uw laadruimte beschermd is. Bij het vervoeren van verf, vloeistoffen of chemicaliën kan het verstandig zijn om uw wagen te beschermen. Ook bij vervoer van zware of scherpe voorwerpen is het beschermen van uw laadruimte een van de punten waar u aan moet denken. U kunt eenvoudig uw laadruimte of kofferbak met een rubber kofferbakmat beschermen. Deze mat is niet alleen vloeistofdicht en bestand tegen olie, schoonmaakmiddelen en benzine – deze zorgt er tevens voor dat uw kofferbak of laadruimte eenvoudig schoon te houden en op te ruimen is. Uiteraard zijn de verlijmde exemplaren niet uit de wagen te verwijderen om schoon te maken. Maar alle matten die niet verlijmd zijn, kunnen eenvoudig uit de wagen gehaald worden om zo eenvoudig schoongemaakt te kunnen worden.

Een rubber kofferbakmat voor elke wagen

Het is zo dat elke wagen standaard geleverd wordt met matten. Wij raden u echter aan om deze te vervangen door onze rubberen exemplaren. Waarom? Omdat deze ervoor zullen zorgen dat uw originele bekleding beschermd blijft en slijtage, vocht en vuil geen kans krijgen. Zit u vaak met natte of vieze schoenen in de auto? Dan is het een overweging die de moeite waard is., want u kunt onze matten eenvoudig schoonmaken. Een rubber kofferbakmat van ons kunt in twee varianten aanschaffen; ons doe-het-zelf pakket waarbij u zelf de mat op maat snijdt en daarna plaatst. Of onze ProfiGrip mat. Deze wordt 100% op maat geleverd zodat u deze eenvoudig in de auto kunt plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat rubberen matten die op een laadvloer gelegd worden verlijmd worden en derhalve niet meer eenvoudig uit de auto verwijderd kunnen worden. Wilt u liever een exemplaar zonder verlijmen, kijkt u dan ook naar onze harde kunststof mat. Ook deze matten worden 100% op maat aangeleverd. Heeft u vragen over een van onze matten of wilt u gewoon graag onze matten zien? Dan kunt u ook een afspraak maken op locatie in Ridderkerk (Nederland).

Het rubber dat wij gebruiken voor onze matten is 100% organisch en geurloos, er zullen dus geen nare geurtjes in uw wagen blijven hangen na het leggen van onze matten. Verbeter de professionele uitstraling van uw (bedrijfs)wagen met onze rubber kofferbakmatten, en zorg dat uw wagens eenvoudig te onderhouden zijn. Onze rubber matten zullen ervoor zorgen dat uw wagen(s) er professioneler uitzien, makkelijk te onderhouden zijn en langer mee gaan. Dat alles kunt u bij ons aanschaffen tegen de scherpste prijzen, een win-winsituatie voor elke ondernemer!